• English
    • العربية
  • العربية 
    • English
    • العربية
  • دخول
استعرض حسب الموضوع 
  •   المستودع الرقمي لجامعة الزاوية
  • استعرض حسب الموضوع
  •   المستودع الرقمي لجامعة الزاوية
  • استعرض حسب الموضوع
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

استعرض حسب الموضوع "Green tea"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

فرز حسب:

رتب:

النتائج:

الآن تُعرض المواد 1 -- 1 من 1

  • عنوان
  • تاريخ النشر
  • تاريخ اﻹشتراك
  • تصاعدي
  • تنازلي
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • A comparison between the tannin content in tea samples found in the market (imported) and tea samples grown in Libya (local). 

      حامد, الزادمة لامين أحميدة; منير, محجوبة صالح الطيب; الشريف, زمزم علي بشير عبدالرحمن (جامعة الزاوية, 2021-09)
      Tannin is a water-soluble polyphenol, and tannin is also known as proanthocyanidins that possess beneficial properties such as antioxidants, apoptosis, anti-aging, and anti-inflammatory, in addition to fighting atherosclerosis ...

      University of Zawia copyright © 2020 
      اتصل بنا | ارسال ملاحظة
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      استعرض

      جميع محتويات المستودعالمجتمعات & الحاوياتحسب تاريخ النشرالمؤلفونالعناوينالمواضيع

      حسابي

      دخول تسجيل

      University of Zawia copyright © 2020 
      اتصل بنا | ارسال ملاحظة
      Theme by 
      Atmire NV