• English
    • العربية
  • العربية 
    • English
    • العربية
  • دخول
عرض المادة 
  •   المستودع الرقمي لجامعة الزاوية
  • Scientific Journals || المجلات العلمية
  • Journal of Faculties of Education || مجلة كليات التربية
  • Issue23 || العدد الثالث والعشرون
  • عرض المادة
  •   المستودع الرقمي لجامعة الزاوية
  • Scientific Journals || المجلات العلمية
  • Journal of Faculties of Education || مجلة كليات التربية
  • Issue23 || العدد الثالث والعشرون
  • عرض المادة
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A comparison between the tannin content in tea samples found in the market (imported) and tea samples grown in Libya (local).

Thumbnail
عرض/افتح
Altarpya23_Final_En02.pdf (1012.Kb)
التاريخ
2021-09
المؤلف
حامد, الزادمة لامين أحميدة
منير, محجوبة صالح الطيب
الشريف, زمزم علي بشير عبدالرحمن
واصفات البيانات
عرض سجل المادة الكامل
الخلاصة
Tannin is a water-soluble polyphenol, and tannin is also known as proanthocyanidins that possess beneficial properties such as antioxidants, apoptosis, anti-aging, and anti-inflammatory, in addition to fighting atherosclerosis and protecting the heart and blood vessels. Green tea leaves are abundant natural sources of a substance Polyphenols. In this study, 6 green tea samples were analyzed (local tea, Alghazaleen tea, aljawhara tea, Zallaf tea, El Kafila tea and Lipton tea). And estimating the content of tannin by titration method, through the results it was found that the local tea contains the largest amount of tannin, while the imported tea samples contain the least amount of tannin.
المكان (URI)
http://dspace.zu.edu.ly/xmlui/handle/1/1489
حاويات
  • Issue23 || العدد الثالث والعشرون [25]

University of Zawia copyright © 2020 
اتصل بنا | ارسال ملاحظة
Theme by 
Atmire NV
 

 

استعرض

جميع محتويات المستودعالمجتمعات & الحاوياتحسب تاريخ النشرالمؤلفونالعناوينالمواضيعهذه الحاويةحسب تاريخ النشرالمؤلفونالعناوينالمواضيع

حسابي

دخول تسجيل

University of Zawia copyright © 2020 
اتصل بنا | ارسال ملاحظة
Theme by 
Atmire NV